Daten met oudere vrouwen. Een natte droom voor mannen?

Oudere vrouwen, nog steeds een natte droom van jongere mannen.

Demi Moore met haar toyboy

Jonge mannen dromen nog altijd van een rijpere vrouw blijkt uit een onderzoek van een singlesite. Op de website van Goed Gevoel is er een artikel te vinden met de conclusies van een onderzoek onder 750 mannen. 31% van deze mannen trekt er regematig op uit met oudere vrouwen en 24% hoopt het ooit eens te proberen.

Daten met oudere vrouwen

Op een oude fiets leer je het best rijden. Die wijsheid geldt evengoed op de datingmarkt, onderzoek geeft aan dat mannen een afspraakje met een oudere vrouw bijzonder aantrekkelijk vinden. Zelfs een serieuze relatie valt niet uit te sluiten.
Een rijpere, succesvolle vrouw is de natte droom van heel wat mannen, zo blijkt uit een onderzoek door een singlessite. Meer dan 750 alleenstaanden werden ondervraagd over ‘cougars’ en ‘toyboys’. 31 procent van de jongere mannen trekt er regelmatig op uit met een rijpere vrouw, 24 procent hoopt dit ooit eens te proberen
Een rijpere vrouw hoort bij 11 procent minimaal 8 jaar ouder te zijn, 15 procent opteert voor 11 tot 16 jaar ouder. 5 procent wordt helemaal wild van een vrouw tot 21 jaar ouder.

Voordelen van een oudere vrouw

Wat precies maakt haar attractief? In volgorde van belangrijk scoren seksuele ervaring, minder gêne en remmingen in bed, een aantrekkelijk uiterlijk, zelfvertrouwen en zelfstandigheid door eigen carrière. Vrouwen die met een jongere man daten, zien dan weer andere voordelen: knap uiterlijk, lekker lichaam, seks, fysieke aantrekkingskracht, modern, jong van geest, onvermoeibare bedprestaties , flexibel in de omgang en ruimdenkend.

Relatie met een oudere vrouw?

Uit het onderzoek blijkt dat vooral mannen de trend een warm hart toedragen. Zo vindt 44 procent van de mannen het een aantrekkelijk idee om te daten met een vrouw die een stuk ouder is. Bij de vrouwen ligt dit op 25 procent. Of het mogelijk is een serieuze relatie met haar uit te bouwen? Bijna 30 procent van de heren denkt van wel. Opmerkelijk genoeg nemen vrouwen het daarbij zelf minder serieus. Slechts 6 procent ziet het haar effectief doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *